Trabzonspor - Beşiktaş Derbisine Geri Sayım: Kritik Maçta İki Takımın Hedefi Galibiyet

SPOR

5. hafta maçında Trabzonspor, Papara Park’ta Beşiktaş’ı ağırlıyor. Maçın hakemi Ali Şansalan olurken, Beşiktaş son oynadığı karşılaşmalarda 8 gol atıp, kalesinde sadece 2 gol gördü. Süper Lig’e Samsunspor galibiyetiyle başlayan siyah-beyazlılar, Antalyaspor ve Sivasspor’u da mağlup etti. Trabzonspor ise henüz galibiyetle tanışamadı, Sivasspor ve Eyüpspor maçlarından beraberlik alarak 2 puan topladı. Bu kritik mücadele Trabzonspor için çıkış, Beşiktaş için galibiyet serisini sürdürme fırsatı olabilir.

Trabzonspor - Beşiktaş Maçı Detayları

Trendyol Süper Lig’in ilk derbisinde Trabzonspor ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Maç 15 Eylül Pazar günü saat 20.00’da, Papara Park’ta oynanacak ve beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak. Yardımcı hakemler Serkan Olguncan ve Mustafa Savranlar olacak.

Beşiktaş’ın Yıldızları Sahada

Beşiktaş, transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldızlar ile dikkat çekiyor. İmmobile, ligde şu ana kadar 3 gol atarken, Rafa Silva 2 golle katkı sağladı. Gedson Fernandes’in performansı yükselirken, Semih Kılıçsoy'un sakatlıktan yeni çıkması nedeniyle bu derbide riske edilmesi beklenmiyor.

Şenol Güneş Eski Takımına Karşı

Trabzonspor, Süper Lig’de şu ana kadar galibiyetle tanışamayan takımlardan biri. Teknik direktör Şenol Güneş, 5. kez Trabzonspor’un başına geçerken, Beşiktaş’ın da eski hocası olarak bu derbide yer alacak.

Muhtemel İlk 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Savic, Denswil, Eren, Okay, Mendy, Visca, Bardhi, Orsic, Banza Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Musrati, Gedson, Joao Mario, Rafa Silva, Rashica, Immobile

Trabzonspor - Beşiktaş Maçı Canlı İzle Linki
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.