Recep Durul, Kocaelispor Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

SPOR

Kocaelispor, 9 Haziran'da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda yeni başkanını ve yönetim kurulunu belirleyecek. Bu seçimde en çok merak edilen isimlerden biri olan mevcut başkanvekili Recep Durul, başkanlık için adaylığını duyurdu.

Recep Durul’un Adaylık Açıklaması

Engin Koyun’un görevi bırakmasının ardından yönetim kurulu tarafından vekaleten başkan seçilen Recep Durul, aday olacağını açıkladı. En Kocaeli Gazetesi’ne yaptığı açıklamada Durul, "Önümüzdeki hafta yeni ekibimizi oluşturup kongre hazırlığına başlayacağız. Kocaelispor Başkanlığı için adayım. Mevcut yönetimden bazı arkadaşlarımız da yeni ekibimizde olacak" dedi.

Kulübe 2 Ayda 1 Milyon Dolar Harcadım

Durul, kulübe yaptığı maddi katkılar hakkında bilgi vererek, "Son 2 ayda yaklaşık 1 milyon dolar kulübe maddi katkı sağladım. Benim gibi bu kulübe finansal anlamda katkı sağlayan bugüne kadar başka bir isim olmadı" ifadelerini kullandı.

Kocaelispor Markası Ön Planda Olacak

Durul, Kocaelispor'u Süper Lig'e taşımak için çalışacaklarını belirterek, "Elimizden gelenin en iyisini yapmaya, kulübümüzü hak ettiği Süper Lig’e kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız. 4 yıldır yönetimdeyim ve elimizi taşın altına hep koyduk, koymaya devam edeceğiz" dedi.

Süper Lig Hedefi ve Gelecek Planları

Transfer sezonunun başlamadığını ancak bu yönde çalışmalar yapacaklarını belirten Durul, "Gelecek sezon direkt olarak Süper Lig’e yükselmek için gerekli adımları atacağımıza ve özlenen günleri Kocaelispor’a geri getireceğimize inancım tam. Bu camiaya hizmet ederken ön planda hep Kocaelispor markası olacak. Biz yöneticiler olarak arka planda çalışacağız" şeklinde konuştu.

Adaylara Başarı Dileği

Recep Durul, aday olan diğer tüm arkadaşlarına başarılar dileyerek, "Şimdiden aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.