Tüysüzler Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Acar İzmit Belediyesi Tarafından Gasp Edildi

SİYASET

31 Mart seçimlerinde Tüysüzler Mahallesi Muhtar adayı olan ve daha önce CHP'nin Gültepe Mahalle Başkanlığı görevini üstlenen Mehmet Acar, İzmit Belediyesi tarafından yapılan Tüysüzler Çınar Çocuk Evi'nin açılışına tepki gösterdi. Acar, yapılan binanın mahalle konağı olarak inşa edildiğini ve belediye tarafından gasp edildiğini iddia etti.

İzmit Belediyesi Tarafından Gasp Edildi

İzmit Belediyesi tarafından yapılan Canan Dağdeviren Tüysüzler Çınar Çocuk Evi'nin açılışı, 20 Mayıs tarihinde Prof. Dr. Canan Dağdeviren’in katılımıyla gerçekleşti. Ancak Tüysüzler Mahallesi Muhtar adayı Mehmet Acar, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla yapılan binanın belediye tarafından gasp edildiğini dile getirdi.

Mehmet Acar'ın İfadesi

Daha önce CHP Gültepe Mahalle Başkanlığı görevini üstlenen Mehmet Acar, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Tüysüzler Mahalle konağı Nevzat Doğan döneminde Tüysüzler sakinleri için yapılmıştır. Muhtar adaylığı çalışmalarımda vatandaşların en çok şikâyet ettiği konulardan biridir. Tüysüzler Mahalle Konağı olarak yapılan bu bina maalesef İzmit Belediyesi tarafından gasp edilmiştir. Mahallemizin çocuklarının parka girmesine müsaade edilmemektedir. Çocuk evi adı altında burası çocuklara kapatılmıştır. Mahalle konağımızı halkımızın kullanımına açın. Ayıptır. Çocukların parka girmesini engellemeyin."

Bu gelişmelerle birlikte, Tüysüzler Mahallesi'nde yaşanan bu durum gündeme oturdu ve İzmit Belediyesi ile muhtar adayı arasında tartışmalar başladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.