Büyükakın, CHP Grubunun Eleştirilerine Yanıt Verdi: "Her Kuruşun Hesabını Yapıyoruz

SİYASET

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, araç kiralama maddesine muhalefet şerhi koyan CHP grubuna karşı açıklamalarda bulundu. Büyükakın, belediyenin harcamalarını titizlikle takip ettiklerini belirtti.

Meclis Gündeminde Önemli Kararlar Alındı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin mayıs ayı meclis toplantısında bir dizi önemli karar alındı. Büyükakın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Filistin Gazze Belediyesi ile "Kardeş Şehir" ilişkisi kurulması yetkisi de Büyükakın'a verildi.

Araç Kiralama Konusunda Muhalefet Şerhi

CHP grubunun araç kiralama ihalesi için muhalefet şerhi koymasıyla ilgili konuşan Büyükakın, belediyenin tasarruf tedbirleri kapsamında hareket ettiğini ve her harcamanın kamu yararına olduğunu savundu.

Tartışmalara Cevap

Büyükakın, CHP'nin eleştirilerine karşı, belediyenin hesaplarını düzgün bir şekilde tuttuğunu ve gerektiğinde yeniden değerlendirme yaptıklarını ifade etti. Ayrıca, mevcut araç sayısında bir artış olmadığını vurgulayarak, belediyenin ekonomik kaynakları verimli bir şekilde kullandığını belirtti.

Hesapların Doğruluğuna İnanıyoruz

Büyükakın, son olarak, belediye olarak her kuruşun hesabını yaptıklarını ve hesap hataları olması durumunda görüşlerini değiştirebileceklerini belirtti. Büyükakın, şehrin bütçesinin doğru kullanımı için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ve herkesin kentin her kuruşunun hesabını yaptığını vurguladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.