Körfez'de Feci Kaza Otomobil Karşıdan Karşıya Geçen Kadına Çarptı

GÜNDEM

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Kaza Anı ve İlk Müdahale

Kaza, saat 08.30 sıralarında Yeniyalı Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, E.M. idaresindeki 34 NF 1869 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmeye çalışan B.A. isimli kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle B.A. savrularak yere düştü. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Hastaneye Kaldırıldı

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, B.A.'ya ilk müdahaleyi yaparak onu ambulansla hastaneye sevk etti. Kadının sağlık durumu hakkında henüz ayrıntılı bilgi verilmedi.

Sürücü Gözaltında

Polis ekipleri, kazaya karışan araç sürücüsü E.M.'yi ifadesini almak üzere karakola götürdü. Kazanın nedeni ve detayları hakkında inceleme başlatıldı.

Kazayla İlgili İnceleme

Olay yeri inceleme ekipleri, kazanın gerçekleştiği bölgeyi güvenlik altına alarak gerekli delilleri topladı. Trafik akışının normale dönmesi için çalışmalar hızla tamamlandı.

Bu kaza, yaya ve sürücülerin trafikte daha dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlatırken, yaralı kadının sağlık durumu ve kazanın kesin nedeni yapılacak detaylı incelemeler sonrası netleşecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.