Kocası İlk Başta Kaza Dedi Ancak Karamürselli Semiha Cinayete Kurban Gittiği Ortaya Çıktı

GÜNDEM

Karamürsel’de yaşayan 37 yaşındaki Semiha Sözer, eşi Erdal Necip Sözer ile birlikte gittikleri Yalova'da kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti. Eşinin önce kaza sonucu düştüğünü iddia eden Erdal Necip Sözer, daha sonra cinayetle suçlandı ve tutuklandı.

Olayın Gerçekleştiği An

Olay, 24 Ocak 2023 tarihinde Yalova Altınova Soğuksu Köyü Ballıkaya mevkiinde meydana geldi. Semiha Sözer, eşi Erdal Necip Sözer ile bir gezi sırasında yaklaşık 20 metrelik bir kayalıktan düşerek hayatını kaybetti.

İlk İfade: Kaza

Erdal Necip Sözer, eşinin fotoğraf çekilirken kayalıklardan düştüğünü iddia etti. Ancak jandarma ekipleri, olayın şüpheli olduğunu düşünerek soruşturmayı genişletti.

Soruşturmanın Derinleşmesi

Olay günü orada bulunanların ifadeleri ve toplanan delillerin ardından Erdal Necip Sözer’in verdiği çelişkili ifadeler dikkat çekti. Ayrıca, Sözer’in telefonundaki görüntülerin olayla uyuşmadığı ortaya çıktı.

Cinayet Şüphesi

Teknik ve fiziki takipler sonucunda Erdal Necip Sözer’in farklı cinsel eğilimlerinin bulunduğu ve eşi hakkında verdiği beyanlarla çeliştiği belirlendi. Bu nedenle cinayet ihtimali göz önünde bulundurularak Sözer yeniden gözaltına alındı.

Bilirkişi Heyeti İncelemesi

Cumhuriyet savcılığı tarafından atanan alanında uzman akademisyenlerden oluşan bir heyet, olayı inceledi. Heyet, maktulün itilerek öldürüldüğü kanaatine vardı.

Tutuklama Kararı

Yaşanan gelişmelerin ardından Erdal Necip Sözer tekrar gözaltına alındı ve mahkeme tarafından eşe karşı kasten öldürme suçundan tutuklandı.

Bu gelişmelerle birlikte, Karamürsel'de yaşanan trajik olayın ardındaki gerçekler aydınlatılmış oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.