Gölcük'te Önce Kaza Sanıldı Sonra Cinayet Olduğu Ortaya Çıktı 18 Yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan Hayatını Kaybetti

GÜNDEM

Gölcük'te meydana gelen olayda, 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan'ın hayatını kaybetmesi başlangıçta kaza olarak değerlendirildi. Ancak yapılan araştırmalar sonucunda olayın bir cinayet olduğu ortaya çıktı.

Olayın Gelişimi

Edinilen bilgi ve iddialara göre, Gölcük’te Rümeysa Meriç Özcan ve üç arkadaşı, bir kamyonetle gezmeye çıktı. Ancak, sürücünün araç kullanımından rahatsız oldukları ileri sürülen iki kız arkadaşı araçtan indi. Rümeysa ve sürücü gezmeye devam etti.

Kaza Görünen Cinayet

Halıdere Işıklar mevkiinde rampa yukarıya doğru çıkarken, araç aniden aşağı kaymaya başladı ve şarampole yuvarlandı. Rümeysa Meriç Özcan, kamyonetin altında kalarak hayatını kaybetti. Olayın ardından kamyoneti kullanan şoför T.A. gözaltına alındı.

Cinayet Büro Amirliği'nin Araştırmaları

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olay sonrası, Cinayet Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmada olayın kaza değil cinayet olduğunu tespit etti. Rümeysa Meriç Özcan’ın ölümüne sebep olan araç şoförü ve dört yakını gözaltına alındı. Şahısların işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Bu trajik olay, genç bir hayatın son bulmasına neden oldu ve kamuoyunu derinden sarstı. Olayın detayları ve soruşturmanın sonuçları merakla bekleniyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.