Gebze Off-Road Festivali'nde Araç Takla Attı

GÜNDEM

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen Off-Road Festivali'nde dramatik anlar yaşandı. Sapanca Off-Road Kulübü sporcularının aracı, yarış sırasında takla attı. Neyse ki, kazada araçtaki iki sporcu yara almadan kurtuldu. Aracın metrelerce yükseldiği ve takla attığı anlar, kameralar tarafından kaydedildi.

Festivalin Detayları

Gebze'de bu yıl ikincisi düzenlenen Off-Road Festivali, 1-2 Haziran tarihlerinde gerçekleştirildi. Festivalde, sürücüler çamurlu ve engebeli parkurlarda mücadele etti. Sürücüler, ekstrem etaplarda en iyi süreyi elde etmek için kıyasıya yarıştı. Bu heyecan dolu etkinliğe 120 araç ve 240 sporcu katıldı.

Yarışın Kazananları

Festivalin S4 Klasmanı'nda yarışan Sapanca Off-Road Kulübü takımı, büyük bir başarıya imza attı. Selahattin Seçgin ve Engin Arslan ikilisi, birinci olarak yarışmayı tamamladı.

Kazanın Ayrıntıları

Sapanca Belediyesi adına yarışan Sapanca Off-Road Kulübü üyeleri, Pilot Muhammed Ali Yılmazer ve Co-pilot İsmail Öztaş'ın bulunduğu araç, yarış sırasında parkurda takla attı. Araç takla attıktan sonra ilerlemeye çalıştı, ancak arıza sebebiyle durmak zorunda kaldı. Şans eseri, iki sporcu da kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza Anı Kameralarda

Kaza anı, festival katılımcıları tarafından kameralarla kaydedildi. Görüntülerde, arazi aracının yerden havalanması, ön kısmıyla yere çakılması ve takla atarak tekrar düz durması net bir şekilde görüldü. Bu dramatik anlar, festivalin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.