Fikret Çetin Kimdir? Diamond Tema & Fikret Çetin YouTube Tartışması

GÜNDEM

Sosyal medyada Diamond Tema ile katıldığı program sonrası gündem olan Fikret Çetin kimdir? Agnostizm üzerine yaptıkları tartışmayla merak edilen Fikret Çetin kaç yaşında, nerelidir? İşte Fikret Çetin hakkında tüm detaylar...

Fikret Çetin ve Diamond Tema Tartışması Sosyal Medyada Gündem Oldu. Yer6 Film YouTube kanalında Pazar günü saat 12'de yayınlanacak olan Fikret Çetin ve Diamond Tema tartışması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bu gelişmeyle birlikte, Fikret Çetin'in kim olduğu ve eğitim geçmişi merak konusu haline geldi.

Fikret Çetin Kimdir?

1986 yılında Gaziantep'te doğan Fikret Çetin, Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünden mezun olmuştur. Ardından İslami ilimler üzerine eğitim almış ve 2012'den beri Ürdün'de mantık, kelam, felsefe ve usul-u fıkıh alanlarında çalışmalar yapmaktadır.

İslam düşüncesi ve felsefesi üzerine çeşitli eserler yazmış ve akademik çalışmalarıyla tanınmaktadır.

Diamond Tema & Fikret Çetin YouTube Tartışması

Fikret Çetin, Diamond Tema ve Yer6 adlı YouTube kanallarında İslam üzerine yaptığı tartışmalarla gündeme gelmiştir. Diamond Tema, Çetin'in tartışma sırasında sinirlenip "silin burayı" diyerek programı terk ettiğini iddia etmektedir. Bu iddialar, Çetin tarafından reddedilmiş ve iftira olarak nitelendirilmiştir.

Diamond Tema'nın İddiaları

Diamond Tema, YouTube kanalında yayınladığı videoda, Fikret Çetin'in tartışma esnasında sinirlenerek programdan ayrıldığını belirtmiştir. Kanalda yer alan videolar ve yorumlar, Çetin'in bu tavrı nedeniyle tartışmanın yarıda kesildiğini öne sürmektedir.

Fikret Çetin'in Yanıtı

Fikret Çetin, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve iftira niteliğinde olduğunu ifade etmiştir. Çetin, tartışmanın normal seyrinde geçtiğini ve herhangi bir sinirlenme ya da çıkışma yaşanmadığını belirtmiştir. Ayrıca, bu tür iddiaların kendisini ve çalışmalarını karalamak amacıyla yapıldığını söylemiştir.

Fikret Çetin Ekşi

şu sıralar popüler olan yer6 kanalında diamond temanın karşısına iki programda çıkmış ve diamondun dediğine göre ilk programda kendisine saygısızlık yapıldığı için ikinci programda hak edene hakkını vermiş olduğu kişidir. beklentim yok ama bir sürpriz yapar mı, görecez. twitterda hakkındaki beklenti ve methiyeler çok fazla.

tanım: klasik şeriatçı, taliban destekçisi izlenimi veren şahıs. 1986 gaziantep doğumlu, boğaziçi üniversitesi uluslararası ticaret bölümü mezunu yayıncı. 2012 sonrası ürdün'de mantık, kelam, felsefe ve usul-u fıkıh alanlarında eğitim almıştır.

özellikle kelam konusunda kendini geliştirmiş bir arkadaş. kelam konusunun yapısı gereği avamın kendisini anlayabileceğini zannetmiyorum.

ilmine saygı duysam da, iman meselesinin bir gönül işi olduğuna inanıyorum. nasibi olan o haneye gider, olmayan girmez. bu işler gönülle, aşkla ve keşifle olursa daha değerli ve kalıcı oluyor. aklen ikna, din mevzubahis olduğunda en zayıf davet metodudur.

çünkü adetullahtır: ortaya bir delil sunulduğunda bu delil, inananların imanını, inanmayanların ise küfrünü arttırır.

kendisine tek diyeceğim şudur: "aşk olsun"

Kaynak: Manisa Aktif Haber

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.